Michel VS René – IF – 2024 – Pathé Thuis

Dit keer geen superheldenfilm maar wel met een oude bekende daaruit – Ryan Reynolds alias Deadpool – in een lieflijke familiefilm over denkbeeldige vriendjes. René jij kwam met deze titel omdat je hem al gezien had en droeg hem voor als titel voor de komende Versus aflevering.

R: Ik had een muziekclip uit deze film op YouTube gezien en werd daar erg vrolijk van. Op die manier kwam ik bij de film uit die mij in zijn geheel hetzelfde gevoel gaf.

In IF volgen we Bea (Cailey Fleming) die alleen nog haar vader (John Krasinski) heeft en bij haar oma gaat logeren omdat haar vader in het ziekenhuis aan zijn hart geopereerd moet worden. Eenmaal bij oma in huis ziet ze steeds vaker schimmen van rare wezens en als ze op onderzoek uitgaat stuit ze op Cal (Ryan Reynolds) die iets met deze wezens te maken heeft. We komen er al snel achter dat het denkbeeldige vriendjes zijn van kinderen die daar in geloven. Deze kleurrijke wezens horen allemaal bij een vriendje of zijn ooit het denkbeeldige vriendje van iemand geweest. Ze gaat samenwerken met Cal om nieuwe baasjes te vinden en om oude vriendjes weer te herenigen met oude baasjes.

Lees verder “Michel VS René – IF – 2024 – Pathé Thuis”