24 Hours to Live – 2017 – Bioscoop

Regisseur Brian Smzr (what’s in a name) die zelf jarenlang stuntman is geweest en al enkele jaren assistant director is van grote Hollywood films komt nu met zijn eigen tweede film. Een actieflick met Ethan Hawke en onze eigen Rutger Hauer.

Travis Conrad (Hawke) is een soort van commando die jarenlang voor een dubieuze organisatie werkte. Hij heeft zich teruggetrokken na de dood van zijn vrouw en kind. Hij wordt toch weer gevraagd om nog een klus op te knappen. Het uitschakelen van een belangrijke getuige die de organisatie veel leed kan berokkenen.

Travis laat in zijn opdracht wat losse eindjes liggen en dat kost hem uiteindelijk zijn leven. Niets is minder waar. Hij wordt door middel van een bijzonder experiment voor 24 uur tot leven gewekt en moet op zoek naar de spion die alle informatie heeft.

24 Hours to Live is in de eerste plaats een totaal ongeloofwaardige film. Het heeft een stupide script vol plotgaten en onlogische handelingen. Als je daar echter doorheen kunt kijken dan krijg je gewoon een heel toffe actiefilm vol vaart en adrenaline. De film ziet er door het camerawerk en de bombastische soundtrack ook best nog wel goed uit.

Hawke is zo’n typische acteur die moeiteloos elke rol kan spelen. Van romantische komedie tot actiefilms. Ook weet hij deze film nog net te redden want anders was er niet veel overgebleven.

Hauer heeft ook niet heel veel te doen. De man heeft 2 scènes. Een aan het begin en een aan het eind van de film.

24 Hours to Live is vermakkelijk en bij uitstek de ideale popcornfilm. Niets meer en niets minder.

Vanaf 18 januari in de bioscoop

 

Onze score
Samenvatting
Datum
Film
24 Hours to Live- 2017 - Bioscoop
Beoordeling
21star1stargraygraygray

Geef een reactie