Video Archives Podcast

Voor een ieder die opgegroeid is met videotheken en videobanden – oh, wat zijn we oud – heb ik nog een leuke tip. Sinds 19 juli is de Video Archives Podcast te beluisteren van regisseur en oud videotheek medewerker Quentin Tarantino en goede vriend en co scenarist van Pulp Fiction Roger Avary.

Tarantino werkte destijds in de videotheek Video Archives waar de podcast naar vernoemd is in het Californische Manhattan Beach. Toen de zaak ter ziele ging kocht Tarantino de hele inventaris op en bouwde de videotheek na in zijn eigen huis.

Uit die collectie kiezen de heren steeds de films. VHS banden dus. Verwacht een hoop aanstekelijk gelul van de heren over film en videobanden. Wat mij betreft, hartstikke leuk om naar te luisteren maar je moet wel tegen twee stuiterende, energieke, Amerikaans knauwende mannen kunnen. Ieder zijn ding maar probeer het eens. Hij is te vinden op elke podcast app.

Onze score

Geef een reactie