In Memoriam: Fred Ward

Nog niet zo lang geleden plaatste ik in de rubriek: Rewind to the 90’s een bespreking over de film Tremors. Vandaag las ik het nieuws dat een van de acteurs van die film, namelijk Fred Ward is overleden. Om jullie geheugen even op te frissen, haal ik hier een kort stukje over hem aan uit die bespreking.

“Fred Ward was al wat ouder en is inmiddels 80. Zijn laatste wapenfeit was een rol in de gelijknamige serie van Tremors. Samen met Bacon overigens.”

Hij overleed al op 8 mei jl. en heeft helaas net niet de 80 gehaald. Ik wil nog wel even vermelden dat hij echt doorbrak met zijn rol in de film The Right Stuff (1983) en dat hij onlangs nog te zien was in het tweede seizoen van de HBO-serie True Detective. Ook had hij voor zijn grote doorbraak nog een kleine rol in de film Escape from Alcatraz met Clint Eastwood.

Onze score

Geef een reactie