Welke films je in 2023 vooral niet moet missen

Babylon – R: Damien Chazelle – Release: 19 januari 2023

Een nieuwe film van regisseur Damien Chazelle is altijd iets om naar uit te kijken. De film is in Amerika al uit en heeft daar nog niet heel veel opgebracht. Dat zegt echter niets over de kwaliteit, dus ik kijk er naar uit.

Klem – R: Frank Ketelaar – Release: 2februari 2023

Na de serie vormt deze film het echte sluitstuk. De film gaat verder waar seizoen drie eindigde. Alle drie de seizoenen waren goed dus ik ben benieuwd of de film deze kwaliteit kan handhaven.

The Fabelmans – R: Steven Spielberg – Release: 2 februari 2023

Een autobiografische film van regisseur Steven Spielberg. Nu al in enkele bioscopen te zien en vanaf 2 februari in alle bioscopen. Ik ben erg benieuwd naar deze film.

The Whale – R: Darren Aronofsky – Release: 16 februari 2023.

De nieuwe film van regisseur Aronofsky. Met een onherkenbare Brendan Fraser. Internationaal is er al heel veel lof voor deze film dus dat wordt een must-see.

Toen ik je zag – R: Ben Verbong – Release: 2 maart 2023

Naar het boek van Isa Hoes over haar grote liefde Antonie Kamerling die zelfmoord pleegde. Met het boek huilde ik al tranen met tuiten dus ik ben benieuwd of de film me ook zo weet te raken.

Tár – R: Todd Field – Release: 2 maart 2023

Cate Blanchett speelt volgens velen de rol van haar leven in deze biopic over Lydia Tár, een dirigent en componist. De film is nu al overladen met vele filmprijzen. Een echte must-see.

Oppenheimer – R: Christopher Nolan – Release: 20 juli 2023

De nieuwe Christopher Nolan. Een film over de Amerikaanse wetenschapper Robert J. Oppenheimer en zijn rol in de ontwikkeling van de atoombom. Ik kijk altijd uit naar een film van Nolan.

Dit is een kleine collectie van films die je niet mag missen. En dan heb ik de uitgestelde films zoals Mission Impossible 7 en de nieuwe Indiana Jones nog niet eens genoemd.

Onze score

Eén antwoord op “Welke films je in 2023 vooral niet moet missen”

Geef een reactie